Kik vagyunk?

A Moowa Assembling Kft 2010-ben alapították, és 2011. január 04-én kezdte meg működését Tatán, a német Moosbauer tulajdonos ikerpár vezetésével.

Vállalatunk folyamatosan növeli termelékenységét így meghatározó szereplőjévé vált az európai telekommunikációs kábelgyártás piacán. Mindezt az újonnan épült modern, 21. századi igényeket kielégítő gyártócsarnokunk teszi lehetővé, ahol az egyre növekvő gyártási kapacitás mellett munkavállalóink megfelelő munkakörülményei biztosítását is el tudjuk érni.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2015-ben elnyertük a Tata Családbarát Munkahelye címet.

A cég a gyártáshoz kapcsolódó termékfejlesztésekkel is foglalkozik, folyamatosan saját, vevő specifikus megoldásokon és dizájnon dolgozik, az egyedi kábel feliratozásoktól kezdve a csomagolási formalitásokig, valamint a teljes logisztika lebonyolításon is.

A tevékenységhez kapcsolódóan folyamatosan törekszik a vállalkozás a legmodernebb gyártási technológia használatára.

A vállalkozás vezetése szem előtt tartja a vevői elégedettséget, valamint állandóan felülvizsgálja azok igényeit és a megelégedettségi szintet. A tevékenységhez kapcsolódóan dokumentált minőségellenőrzési rendszer is alkalmazásra kerül, mely biztosítja a partnerek részére az állandó magas színvonalú kiszolgálást, termékek előállítását. Az ISO ISO 9001:2015-ös minőségirányítási rendszer mellett ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási szabályok is biztosítják a partnerek részére a legmagasabb minőségű termékeket.

Célunk a rövid, pontos határidejű gyártás, a megfelelő minőség megtartása, és a változó piaci igényekre való gyors reagálás. Az új beruházás által cégünk megerősödött középvállalatként optimális tárgyalási stratégiát alakíthat ki számos ügyféllel és beszállítóval szemben, mely által ajánlataink elbírálási esélye és tevékenységünk gazdaságossága nagyban növekedhet.

Legyél te is része a sikerünknek – jelentkezz most!

Álláslehetőség: kábelszerelő operátor

  • egy műszakos munkarend
  • teljesen rugalmas munkakezdési lehetőségek
  • 3 havi munkaidőkeret elszámolás
  • kisgyermekes anyák kiemelt figyelmébe ajánlva
  • alapbér (minimálbér), 20.000,-Ft mozgóbér és többféle bónuszrendszer
  • bejárási támogatás, cafeteria
  • éves szinten egyéb bázison felüli juttatás
  • nagyrészt ülő, könnyebb fizikai munka
MOOWA Assembling Kft. © 2024